Foto Abelard.jpg

[Autor] [Agenda] [Enllaços] [Genealogia] [Arqueologia montgatina] [El racó de la història] [Chimisanas i Julià][Mateu-Alsina i Nadal] [Tiana] [Badalona] [Notícies d’interès]  [Societat Catalana de Genealogia] [Centre Recreatiu i Cultural de Montgat] [Fotografies] [Suggeriments]

TORNAR A L’INICI


Abelard Chimisanas i Julià, nascut l’any 1941 a Montgat (El Maresme), casat amb na Maria Teresa Mateu-Alsina i Nadal, amb dues filles, Maria Teresa i Elisabet i tres néts/tes, l'Anna, la Síria i en Xavi.

Deslligat de les activitats professionals per jubilació, ocupo el  temps a les meves principals dèries: el cant coral, la genealogia familiar, la història local de la vila Montgat i la col·laboració amb entitats que promouen aquestes activitats: Centre Recreatiu i Cultural, Societat Catalana de Genealogia, Agrupació Genealògica de Badalona, Regidoria de Cultura, etc.

Entre les col·laboracions amb el Centre Recreatiu i Cultural, ultra la participació en la coral d’aquesta entitat i en les diverses activitats que s’hi realitzen, cal destacar el muntatge l’any 2000 de la exposició "Una passejada per la història de Montgat", en commemoració del centenari de la construcció del campanar de la església parroquial de Sant Joan.

L’any 2004, en col·laboració amb la Biblioteca Tirant lo Blanc, per commemorar el I aniversari de la seva creació, es feu un nou muntatge de l’exposició, amb el nom de "Montgat una finestra al passat".

Tanmateix he col·laborat amb la Regidoria de Promoció Econòmica en la edició el 2001 d’un àlbum de cromos "Imatges per a la memòria", com a responsable del seu contingut.   També, amb la mateixa regidoria, dins el programa "Arqueologia de la memòria" en la instal·lació de fites informatives de la història dels diferents barris de Montgat. 

Membre de la comissió organitzadora del 75 aniversari de la Biblioteca Popular / U.E. Montgat he format part de l'equip responsable del muntatge el 2006 de la exposició fotogràfica del 75 anys de l’entitat i de la publicació del llibre "Unió Esportiva Montgat 75 anys".

Col·laborador en la secció "El Racó de la Història" del butlletí informatiu municipal dels anys 2001 al 2009, publicat per l’Ajuntament de Montgat.